hala hala1

Viziunea Companiei

Viziunea nostră este sa fim cei mai buni în rândul producătorilor de preparate din carne activi de pe piaţa românească. Parametrii calitativi sunt menţinuti prin inovare şi investiţie continuă şi prin grija cu care ne alegem furnizorii de materie prima. Consideram că responsabi- litatea noastră este sa oferim produse de calitate superioară, îmbinând traditia cu noul, respec- tând atât legislatia nationala si europeana,  nevoile consumatorilor, cât si mediul înconjurător.

Maris Prod Carm detine din2012 o fabrica moderna de preparate din carne in Tg.Mures pe strada 8 Martie. De accea pe langa faptul ca am crescut gama de sortimente din carne,  fabricam si produse din retete traditionale "ca la mama acasa". Folosim retetele originale ale bunicilor nostri, intr-o fabrica dotata cu echipamente de ultima generatie si comercializam produsele atat in magazine proprii cat si in magazine partenere. Calitatea ingredientelor atent selectionate si respectarea retetelor originale confera preparatelor produse de noi o personalitate puternica si un gust desavarsit. Amatorii de gusturi fine vor aprecia atat gustul unic al preparatelor Maris Prod Carm cat si savoarea lor inimitabila. Suntem siguri ca produsele noastre noi nu vor lipsi din frigiderele voastre alaturi de celelalte produse pe care deja le cunoasteti.

Maris Prod carm va ofera preparate traditionale "ca la mama acasa" din urmatoarele sortimente: carnati taranesti, cas din cap de porc, costita taraneasca, jambon taranesc si multe altele.

Ne puteti contacta

S.C. MARIS PROD CARM S.R.L.

Str. 8 Martie nr. 68A, Tg.Mures 
540229  Romania

Telefon: 0265-259-122 
Email: office@marisprod.ro
Website: www.marisprod.ro

Prezentare video

Produsele nostre